Informace
Aktuality (1)

Dědkovská sbírka

Skautskou hájovnu Na Dědku zničil 4. července požár. Základna kompletně vyhořela. Spáleniště bude zapotřebí zbourat a základnu postavit znovu. Váš příspěvek pomůže vybudovat nové místo, kde se mládež a děti vzdělávají a zažívají životní dobrodružství.

Pomozte hájovně Na Dědku vstát z popela!

Základnu jsme budovali svépomocí 27 roků. Za tu dobu se stala oblíbeným cílem na okraji CHKO Brdy nejen skautům. Sloužila výhradně k prospěšným aktivitám a k práci s mládeží. Díky účelné nepřítomnosti elektřiny nutila svoje dočasné obyvatele k větší samostatnosti a potřebě se o sebe více postarat.

Místo pro tábory a výpravy

Návštěvnost tábořiště odhadujeme na 4 000 osobodnů ročně.  Na Dědkovskou základnu jezdí místní i přespolní spolky pracující s dětmi a mládeží (např. dětské tábory, krajské/okresní závody skautů, fantasy akce, skautské víkendové výpravy).

Rožmitál

Aktuální stav základny Na Dědku

Započalo bourání stavby:

Základna Na Dědku - Aktuální stav
Základna Na Dědku - Táborové foto

Táborové foto, 2019

Darujeme.cz logo

Potvrzení o přijetí daru přes darujme.cz bude zasláno na váš e-mail v polovině ledna následujícího roku, pokud si tuto možnost zvolíte v průběhu platby. Je zapotřebí vyplnit adresu bydliště, která bude součástí potvrzení. Dary v souhrnné výši 1000 Kč a více lze odečíst od základu daně z příjmu fyzických osob.

Dlouhých 19 let
činnosti nadace

25+ podpořených
skautských kluboven

300+ podpořených
jiných projektů

Běžící projekty, které můžete podpořit.

Aktuality. Ať víte, co se u nás děje