Benefiční představení Dobrodružství v zemi nikoho

Přijďte s dětmi do brněnské Polárky!

Milí plantážníci,

pojďte se s námi ponořit do dobrodružného pátrání po obřích trilobitech v opuštěných lomech za městem. Ve středu 26. června 2024 mohou herci v brněnském Divadle Polárka hrát představení Dobrodružství v Zemi nikoho podle románu J. Foglara jen pro Vás. Zcela netradičně v první půli představení diváci sedí na jevišti a děj se naopak odehrává v hledišti, v druhé půli si to vymění, ale ani pak se nebude nudit nikdo v sále. Divadelní hraje oficiálně určena dětem od 9 let, ale užijí si ji i dospělí.

Předpokládaný čas představení je 17.00-19.00, ale prostory divadla budou pro Vás k dispozici i po jeho konci. Ve foyer nabídneme občerstvení pro děti i dospělé. “Otevřeme” i malý stánek, kde si fandové budou moci koupit knihy či drobné předměty s foglarovskou tematikou. K dispozici Vám bude také náš foglarovský expert, který zodpoví všechny zvídavé dotazy, jako například i kde se vzalo oslovení plantážníci. A jako nevšední zážitek, zejména pro mladší účastníky, uspořádáme na místě i malou dražbu sbírkových předmětů vázaných na osobnost a dílo J. Foglara.

Vstupenky nabízíme ve třech kategoriích podle výše vstupného i dárku, který se k nim váže.

• Modrý lístek - bez dárku (celkem za 400 Kč)
  • Červený lístek - spolu se vstupenkou nabízíme knihu Dobrodružství v zemi nikoho (celkem za 1000 Kč)
  • Žlutý lístek - spolu se vstupenkou nabízíme stylový batoh s motivem Rychlých šípů (celková ceny vstupenky je 4500 Kč)

K dispozici je celkem 75 míst.

Peníze, které SNJF z akce získá, půjdou na obnovu či výstavbu skautských kluboven. Můžete tak spojit příjemné s užitečným. Tím, že si zavzpomínáte na čas svého dětství, podpoříte dnešní děti, které v řadě míst ČR nemohou chodit do Skauta, protože nemají vlastní klubovnu.

Těšíme se na vás!

Dvzeminik