Přijďte na loutkové Rychlé šípy

Přijďte se podívat na loutkové zpracování Rychlých šípů do Skautského institut v Praze!

kaka

Ve Skautském institutu v Praze na Staroměstském náměstí máte možnost zhlédnout jedinečné loutkové představení Rychlé šípy v podání divadla KAKÁ.  Vznik loutkového představení, které má Rychlé šípy představit i těm nejmladším divákům, iniciovala a podpořila Skautská nadace Jaroslava Foglara.

Cena lístku je 150 Kč, kapacita jednoho představení je 50 diváků. Vstupenky je možné koupit přes platformu GoOut.

Hraje se:

• 26. února 2023 v 10.30 - vstupenky ZDE
  • 19. března 2023 v 10.30 - vstupenky ZDE

Tento dobrodružný a veselý příběh, kde vítězí kamarádství a odvaha, s loutkami a hudbou, doporučujeme ke zhlédnutí všem plantážníkům i jejich dětem. A nejlepší, co můžete udělat, je propojit představení s hrou Stínadelská tajemství v uličkách pražské Malé Strany.

kaka1

Více o představení:

Bezchybný kladný hrdina Mirek Dušín a jeho věrní kamarádi Jarka Metelka, Jindra Hojer, Červenáček a Rychlonožka, všeobecně známí jako Rychlé šípy, vás vtáhnou do svých dobrodružství plných odvahy, nečekaných zvratů a vtípků. Zrádné Bratrstvo kočičí pracky nenechá Rychlé šípy nikdy na pokoji a je jim v patách. A kdo že je ten záhadný pán ztvárněný velkou loutkou v životní velikosti? To se nechte překvapit!

Loutkové zpracování komiksů Jaroslava Foglara se střídá s činoherními scénami a osobitá autorská hudba Divadla KAKA a Václava Jelínka, vtáhne i toho nejmenšího diváka do děje a přiblíží tak komiksovou klasiku i dětem, které ještě neumí číst.

Vhodné pro děti od 4 let

Autor předlohy: Jaroslav Foglar