Informace
Aktuality (0)

Klubovna Wahinkpe Střelice

Stavba klubovny je rozdělena do dvou etap. V první fázi postavíme klubovnu se sociálním zařízením a velkou místností. V druhé etapě bychom přistavěli druhou část budovy se čtyřmi novými místnostmi a rozšířili tak kapacitu klubovny.

Wahinkpe

Historie skautingu ve Střelicích se píše od roku 1935 a po několika pauzách v období totalitních režimů zde skauti nyní působí bez přerušení již 30 let. Za tuto dobu však nikdy neměli svou vlastní klubovnu. Je nejvyšší čas s tím něco udělat.

Nadšení pro věc

Naši skauti během online korona schůzek vytvořili v počítačové hře Minecraft podle výkresů model klubovny pro lepší představu.

Střelice

Příležitost růst

Skauting není jen o jednotlivci, skauting je i o společenství! Přispějte nyní všichni, kteří jste skautem prošli, skautem jste, máte tam děti, nebo tam plánujete své děti v budoucnu dát. A nebo nás jen tak podpořte, pokud je vám skautská myšlenka blízká. Dáme tím doslova novou půdu pod nohy a příležitost k růstu pro skauting ve Střelicích u Brna.

Darujeme.cz logo

Potvrzení o přijetí daru přes darujme.cz bude zasláno na váš e-mail v polovině ledna následujícího roku, pokud si tuto možnost zvolíte v průběhu platby. Je zapotřebí vyplnit adresu bydliště, která bude součástí potvrzení. Dary v souhrnné výši 1000 Kč a více lze odečíst od základu daně z příjmu fyzických osob.

Dlouhých 22 let
činnosti nadace