Informace
Aktuality (0)

Kuchyně pro Senečák

Senečák je skautská základna na okraji Plzně. Podmínkou investora v rozsáhlé rekonstrukci je skautská spoluúčast, za kterou bude pořízeno vybavení základny.  Skautská nadace podpořila projekt matchingem         10 000 Kč, celková vybraná suma vyšplhala až na 78 215 Kč.

Senečák

Zázemí pro vzdělávací akce i víkendové výpravy

Skautské centrum Senečák“zastřešuje nejen klubovny skautských oddílů dvou středisek, slouží také jako zázemí lesní mateřské školky Medvíďata, místa pro pořádání příměstských táborů a mnoha akcí pro veřejnost. Základna je vyhledávaným místem pro víkendové akce oddílů a vzdělávací kurzy.

senečák kuchyně

Rekonstrukce stavební části představuje investici 13 mil. Kč (z rozpočtu města) a 1 mil. Kč k dofinancování Junákem, které bude vloženo také do vybavení objektu. Za prostředky dárců bylo pořízeno vybavení kuchyně s kapacitou pro 50 osob, která významně rozšíří možnosti základny, zejména pro víkendové využití.

xx
Darujeme.cz logo

Potvrzení o přijetí daru přes darujme.cz bude zasláno na váš e-mail v polovině ledna následujícího roku, pokud si tuto možnost zvolíte v průběhu platby. Je zapotřebí vyplnit adresu bydliště, která bude součástí potvrzení. Dary v souhrnné výši 1000 Kč a více lze odečíst od základu daně z příjmu fyzických osob.

Dlouhých 22 let
činnosti nadace