Informace
Aktuality (0)

Nová klubovna pro skauty v Habartově - druhá výzva

Díky vám již středisko v Habartově získalo v první dárcovské výzvě finance pro projektovou dokumentaci. Nový finální projekt včetně realizovatelného umístění na současném pozemku navrhnul pod záštitou zmíněné Nadace Moudrá cesta Ing. arch. Jan Tyrpekl. Darované peníze tak mohou být ušetřeny a jsou uloženy jako první vlaštovka pro realizaci nové klubovny.

habartov

Nová klubovna bude hrubým odhadem stát přes 10 milionů korun. Středisko se snaží získat co nejvíce dotační podpory, nicméně stále potřebují zhruba 2 miliony Kč jako vlastní vklad...

I v této druhé dárcovské výzvě přidá ke každému daru do souhrnné částky 100 000 Kč Skautská nadace Jaroslava Foglara polovinu.

habar II

Pro získání této podpory je potřeba do 15. 11. 2022 vybrat alespoň 50 000 Kč  (tedy 75 000 Kč na počítadle)

a 100 000 Kč (150 000 Kč na počítadle) do 27. 12. 2022, kdy bude dárcovská výzva ukončena.

Darujeme.cz logo

Potvrzení o přijetí daru přes darujme.cz bude zasláno na váš e-mail v polovině ledna následujícího roku, pokud si tuto možnost zvolíte v průběhu platby. Je zapotřebí vyplnit adresu bydliště, která bude součástí potvrzení. Dary v souhrnné výši 1000 Kč a více lze odečíst od základu daně z příjmu fyzických osob.

Dlouhých 22 let
činnosti nadace

90+ podpořených
skautských kluboven

300+ podpořených
jiných projektů

Běžící projekty, které můžete podpořit.

Aktuality. Ať víte, co se u nás děje