Informace
Aktuality (0)

Nová skautská klubovna v Polné

Velký kus práce mají za sebou skauti z Polné. Klubovnu staví svépomocí. Objekt bude jejich první samostatnou základnou, nabídne prostory pro oddílovou činnost, skladování vybavení, ale i pozemek s malou zahradou a sportovištěm.

Polná

Teamová práce!

Pozemek darovalo město, do realizace se pak zapojilo celé středisko. Klubovna tak roste doslova před očima. Umístění ideální - kousek od centra města, přesto v jeho klidové části. Klubovnu budou moct využít i další skautské oddíly a zázemí spojit s možností výprav do nedalekých lesů Březiny a Obecníku.

Skautská nadace podpořila start projektu a k vybrané částce přidala cílovou prémii z vlastních prostředků.

K dárcům se můžete přidat i vy!

Klubovnu vám nejlépe představí i video

Nebo si můžete projít časosběrný materiál o výstavbě ve fotogalerii

Darujeme.cz logo

Potvrzení o přijetí daru přes darujme.cz bude zasláno na váš e-mail v polovině ledna následujícího roku, pokud si tuto možnost zvolíte v průběhu platby. Je zapotřebí vyplnit adresu bydliště, která bude součástí potvrzení. Dary v souhrnné výši 1000 Kč a více lze odečíst od základu daně z příjmu fyzických osob.

Dlouhých 22 let
činnosti nadace