Informace
Aktuality (0)

Pod stanem to nedáme - nová klubovna Chotěboř

Stavba klubovny včetně vybavení vychází na 7 milionů. Díky mimořádné dotaci z rozpočtu města Chotěboř a díky vlastním úsporám chybělo středisku již jen 150.000 Kč. Sbírka pomohla dojít až k cíli - přidala 115 000 Kč!

Chotěboř

Poslední kroky - ale neméně důležité

Náklady projektu nové klubovny jsou celkově necelých 7 milionů Kč. Z toho 85 % hradí Ministerstvo školství mládeže a tělovýchovy a zbývajících 15 % je na středisku. Z toho dílu přibližně 1/3 investuje středisko z vlastních úspor, 470.000 Kč schválilo jako dotaci zastupitelstvo Chotěboře a zbývajících přibližně 200.000 Kč bylo směrováno vůči veřejnosti s žádostí o podporu

Vybrané peníze byly použity k úspěšnému dokončení stavby a jejímu uvedení do provozu. Finanční prostředky z této sbírky byly poskytnuty středisku v plné výši prostřednictvím Skautské nadace Jaroslava Foglara, která aministrativně zajišťovala i sbírku.

Výsledek Chotěboř

xx
Darujeme.cz logo

Potvrzení o přijetí daru přes darujme.cz bude zasláno na váš e-mail v polovině ledna následujícího roku, pokud si tuto možnost zvolíte v průběhu platby. Je zapotřebí vyplnit adresu bydliště, která bude součástí potvrzení. Dary v souhrnné výši 1000 Kč a více lze odečíst od základu daně z příjmu fyzických osob.

Dlouhých 22 let
činnosti nadace