Informace
Aktuality (0)

Rekonstrukce klubovny Banánová republika

Cílem projektu bylo získat v prostorách klubovny víceúčelovou místnost s kuchyní, která bude sloužit nejen jako kuchyně a jídelna, ale také jako oddílová klubovna.Podařilo se naplnit plán 50 000 Kč!

Prosek

Tato místnost by tedy sloužila všem oddílům včetně konání týmových a střediskových rad. Oddíly budou moci vařit a využívat kuchyni při své činnosti - např. pečení vánočního cukroví, příprava občerstvení na různé střediskové akce, zázemí pro akce u klubovny atd. Prostor by měl být vhodný i pro případné diskuse nebo pro oddílové rady.

Součástí rekonstrukce je zbourání původního výklenku, vyrovnání podlahy, nová elektroinstalace, oprava omítky a stropu, instalace kuchyňské linky včetně spotřebičů a vestavné skříně pro uložení našeho vybavení.

xx
Darujeme.cz logo

Potvrzení o přijetí daru přes darujme.cz bude zasláno na váš e-mail v polovině ledna následujícího roku, pokud si tuto možnost zvolíte v průběhu platby. Je zapotřebí vyplnit adresu bydliště, která bude součástí potvrzení. Dary v souhrnné výši 1000 Kč a více lze odečíst od základu daně z příjmu fyzických osob.

Dlouhých 22 let
činnosti nadace