Informace
Aktuality (0)

Rekonstrukce skautského domu v Opavě

Skautský dům v Opavě v současné době již nevyhovuje potřebám dětí, jak prostorově tak v sociálním zázemí. Dům vyžaduje zásadní opravy a zároveň přestává kapacitně stačit pro přibývající dětskou členskou základnu.

Oprava 11 kluboven a dostavba 5 nových!

Od roku 2014 skauti na základně v Opavě opravili střechu, vyměnili okna. Na rekonstrukci získali 80% financí z ITI Ostravsko (evropské fondy a další zdroje), zbytek potřebují získat z jiných zdrojů. Rekonstrukce s sebou přinese i bezbariérovost objektu.

Opava - půda

Rekonstrukce se týká 11 kluboven, k tomu vznikne 5 nových. Opraveny budou všechna sociální zařízení.

Do Opavy budou moci přijíždět skauti (i neskauti) a využít zázemí kvalitních prostor skautského domu.

Prostor pro nové klubovny bude především v půdních prostorách a staré klubovny projdou zásadní rekonstrukcí.

Opava plány

Darujeme.cz logo

Potvrzení o přijetí daru přes darujme.cz bude zasláno na váš e-mail v polovině ledna následujícího roku, pokud si tuto možnost zvolíte v průběhu platby. Je zapotřebí vyplnit adresu bydliště, která bude součástí potvrzení. Dary v souhrnné výši 1000 Kč a více lze odečíst od základu daně z příjmu fyzických osob.

Dlouhých 22 let
činnosti nadace