Informace
Aktuality (0)

Říčanští skauti staví novou klubovnu

Nová klubovna měla rozšířit kapacitu zázemí. Nyní je hlavní nadějí, jak vést činnost skautských oddílů dál - původní stará klubovna na konci roku 2020 vyhořela.

K dokončení už "jen" 1 000 000 Kč

Říčany

Důležitost projektu významně stoupá. Skauti v Říčanech aktuálně nemají vlastní prostory a místo jednoho projektu řeší dva.

Skautská nadace Jaroslava Foglara pomohla zahájit první sbírku na darujme.cz a přispěla i cílovou prémií ve výši 75.000,- Kč z vlastních prostředků.

Pomozte i vy!

Říčany nová

Nová klubovna nabídne zázemí pro děti nejen domácímu středisku. V dopoledních hodinách budou prostory využívat i další dětské výchovné a vzdělávací organizace či školy.

K venkovnímu vybavení bude patřit i tzv. cyklo point, který bude k dispozici všem projíždějícím cyklistům.

Oproti současné klubovně bude ta nová disponovat i malou kuchyňkou a WC s tekoucí vodou.

Nejlépe projekt představí časosběrný snímek

Darujeme.cz logo

Potvrzení o přijetí daru přes darujme.cz bude zasláno na váš e-mail v polovině ledna následujícího roku, pokud si tuto možnost zvolíte v průběhu platby. Je zapotřebí vyplnit adresu bydliště, která bude součástí potvrzení. Dary v souhrnné výši 1000 Kč a více lze odečíst od základu daně z příjmu fyzických osob.

Dlouhých 22 let
činnosti nadace

90+ podpořených
skautských kluboven

300+ podpořených
jiných projektů

Běžící projekty, které můžete podpořit.

Aktuality. Ať víte, co se u nás děje