Informace
Aktuality (0)

Rozšíření skautské klubovny v Novém Městě na Moravě

Do půdních prostor bude vestavěna nová místnost, která bude užívána jako klubovna.

Nové Město

Nová klubovna bude mít sešikmený strop, v nejnižším místě vzniknou při západní stěně menší úložné prostory, do kterých bude přístup posuvnými stěnami. Místnost bude zateplená, vytápěná krbovými kamny stejně jako ostatní místnosti v naší klubovně. Místnost bude vybavená dvěma stoly s židlemi, pro setkání většího množství lidí bude možné přinést další židle ze skladových prostor nebo udělat posezení na zemi. Dále zde budou skříně, stůl s počítačem, dataprojektor, projekční plátno a ozvučení a tiskárna se scannerem. Toto vybavení bude sloužit pro program oddílů (promítání fotek, filmů, dokumentů, prezentace), pro porady a také pro hospodářku a účetní ke skenování a tisknutí potřebných dokumentů.

Darujeme.cz logo

Potvrzení o přijetí daru přes darujme.cz bude zasláno na váš e-mail v polovině ledna následujícího roku, pokud si tuto možnost zvolíte v průběhu platby. Je zapotřebí vyplnit adresu bydliště, která bude součástí potvrzení. Dary v souhrnné výši 1000 Kč a více lze odečíst od základu daně z příjmu fyzických osob.

Dlouhých 22 let
činnosti nadace

90+ podpořených
skautských kluboven

300+ podpořených
jiných projektů

Běžící projekty, které můžete podpořit.

Aktuality. Ať víte, co se u nás děje