Informace
Aktuality (0)

Skautská a dobrovolnická pomoc pro Habartov a Karlovarský kraj 2020

Komunita habartovských skautů pružně reagovala na potřeby pomoc v koronavirové krizi. Výtěžek dárcovské kampaně byl použit na zpětnou podporu zapojených dobrovolníků (např. náhrada použitého materiálu, servis šicích strojů, dezinfekce aut) a prospěšné aktivity mířené zpět do habartovské komunity. Pomohl příspěvkem 28 600 Kč.

habartov

Pomoc potřebným

Skauti cíleně pomáhají potřebným v Habartově a Karlovarském kraji.

V hektickém jarním období šijí až 300 roušek denně pro seniory, záchranné složky, instituce, lékařská zařízení i rodiny. Pomáhají zajistit nákupy a donášku léků ohroženým skupinám nebo rodičům samoživitelům. Nabízí hlídání dětí rodičům ze záchranných složek, vaří obědy švadlenkám s malými ratolestmi.

Ve spolupráci s městem Habartov šíří aktuální informace o současné koronavirové situaci. Snaží se pomoci všude, kde to jde.

xx
Darujeme.cz logo

Potvrzení o přijetí daru přes darujme.cz bude zasláno na váš e-mail v polovině ledna následujícího roku, pokud si tuto možnost zvolíte v průběhu platby. Je zapotřebí vyplnit adresu bydliště, která bude součástí potvrzení. Dary v souhrnné výši 1000 Kč a více lze odečíst od základu daně z příjmu fyzických osob.

Dlouhých 22 let
činnosti nadace

90+ podpořených
skautských kluboven

300+ podpořených
jiných projektů

Běžící projekty, které můžete podpořit.

Aktuality. Ať víte, co se u nás děje