Časté dotazy

Rádi byste se zapojili do aktivit Skautské nadace? Máte nápady, které by nás mohly posunout dál? Nebo se jen chcete zeptat na některé z hlavních témat?

Může pomoct skautská nadace v realizaci klubovny i vám?

Skautská nadace Jaroslava Foglara si klade mezi hlavní cíle podporu výstavby nových kluboven nebo jejich rekonstrukce. Kvalitní zázemí je základem pro činnost každého oddílu. Nabízíme vám pomocnou ruku již ve fázi rozhodování, můžeme financovat nebo podpořit samostatným darem investici do studie nového projektu a zpracování dokumentace. V průběhu samotné výstavby může nadace přímými dary podpořit realizaci nebo nákup materiálu.

V oblasti zajištění financování můžeme nabídnout součinnost a administrativní podporu při vedení projektu prostřednictvím platformy pro snadné dárcovství - darujme.cz.

Sledujte vyhlášené dotační programy, nebo se na nás obraťte přímo. Vždy vám budeme nápomocni a pokusíme se nabídnout řešení pro financování.


Chcete se zapojit a pomáhat s námi?

V nadačním sektoru jsou to nejčastěji malí dárci, kteří svými příspěvky dokážou posunout projekty nad očekávané limity, denně dodávají naději a denně pomáhají. Jsou to dárci, kteří dávají srdcem. Činnost Skautské nadace Jaroslava Foglara můžete podpořit pravidelným dárcovstvím. Oceníme i vaši podporu konkrétně vybranému projektu.


Chcete realizovat vlastní projekt s foglarovskou tématikou?

Oslovily vás knihy Jaroslava Foglara a rádi byste na motivy jeho příběhů nebo postav realizovali soutěž pro veřejnost, zaštítili tématicky letní tábor či máte jiný originální nápad na šíření autorova odkazu? Obraťte se na nás - rádi vám pomůžeme. Podpoříme váš projekt propagací i finančními či věcnými dary.


Zaujal vás projekt Skautský odkaz?

Zvažujete alternativu, že do vypořádání svého života zahrnete příspěvek skautské organizaci? Nabízíme vám odborné poradenství a v případě vážného rozhodnutí podpoříme vaši dobrou vůli také úhradou notářského poplatku spojeného se sepsáním závěti a jejím uložením do registru.

Dlouhých 22 let
činnosti nadace

90+ podpořených
skautských kluboven

300+ podpořených
jiných projektů